Hvorfor vinner Hull?

Go down

Hvorfor vinner Hull?

Poste  Gaute on Man Okt 06, 2008 10:05 pm

Hull City overrasker og tar seire som ingen, verken oss som holder med Hull eller fotballekspertene, hadde regnet med. Hva er så hemmeligheten bak den gode starten i Premier League?
Først og fremst har laget en veldig god manager. Phil Brown har skapt et lag som er svært godt organisert. Hull har dessuten gjort lurt i å kjøpe spillere som ikke er etablerte toppspillere. De er det nesten, men får nå sjansen til å vise hva de er gode for. Spillere som Giovanni, Cousin, Halmosi, King og Mendy er alle sultne på suksess i Premier League. Fra før hadde Hull spillere som er vante med å kjempe i lavere divisjoner – spillere som gir alt i duellene og som vet hvordan lagarbeid kan gi resultat. En skal også huske på at lag nede i divisjonene ofte har suksess i cupspill, og slår lag frå den øverste divisjonen. Nivåforskjellen er ikke stor.
Få andre lag har klatret så fort som Hull, og laget har dermed ennå mange spillere med erfaring fra det tøffe spillet i lavere divisjoner. Hull har en unik kombinasjon, som ingen andre lag i den engelske toppdivisjonen har. Fem av de som var med og slo Arsenal spilte i Championship i fjor, og tre av dem, Ashbee, Myhill og Dawson, kom til klubben mens Hull lå i 4. divisjon. Hull er på mange måter et forsterket 4. divisjonslag som har alt å vinne.
Derfor er Hull også modigere enn mange andre Premier League-lag. De går på banen for å vinne. Mens andre lag prøver å tette igjen bak for å forsøke seg på uavgjort når de kommer til arenaer som Anfield, Emirates, Old Trafford og Stamford Bridge, velger Hull en helt annen strategi: Hull stiller med 4-3-3-oppstilling og går for seier – og gjør det!


Sist endret av Gaute den Fre Okt 17, 2008 8:06 pm, endret 1 gang

Gaute

Antall Innlegg : 1
Join date : 06.10.2008
Age : 50
Bosted : Jørpeland

Vis Medlemmets Profil

Til Toppen Go down

Re: Hvorfor vinner Hull?

Poste  Hagberg on Man Okt 06, 2008 10:22 pm

Phil Brown har gjort en kjempeinnsats som manager, motstanderne har undervurdert oss (noe de sannsynligvis ikke gjør lenger), knallhardt arbeid på banen, og en lagmoral som ingen matcher.

Der har du noen grunner til at Hull er et topplag så langt i sesongen.
avatar
Hagberg

Antall Innlegg : 80
Join date : 01.06.2008
Age : 31
Bosted : Rælingen

Vis Medlemmets Profil

Til Toppen Go down

Geni med ny opstilling....:)

Poste  zanoj on Fre Okt 10, 2008 4:29 pm

Jeg mener å att PHIL B er tøff med sin offensive oppstilling.

Beklager GAUTE......."arenaer som Anfield, Emirates, Old Trafford og Stamford Bridge, velger Hull en helt annen strategi: Hull stiller med 4-4-3-oppstilling og går for seier – og gjør det!"


MEN å ta ut keeper er litt dristig.....Smile


4 - 4 - 3


Lurer hvor BOAZ spiller i denne oppstilling.... sweeper.... def.midtbane ...eller hengende spiss.


Kanske ett trekk for HAREIDE å ta ut keeper ..SmileSorry GAUTE måtte bare.....


Jonas
avatar
zanoj

Antall Innlegg : 26
Join date : 18.08.2008
Age : 47
Bosted : UNNARENNET 19, 0687 OSLO

Vis Medlemmets Profil

Til Toppen Go down

Re: Hvorfor vinner Hull?

Poste  Åzzy on Man Okt 13, 2008 8:13 pm

Hagberg skrev:Phil Brown har gjort en kjempeinnsats som manager, motstanderne har undervurdert oss (noe de sannsynligvis ikke gjør lenger), knallhardt arbeid på banen, og en lagmoral som ingen matcher.

Der har du noen grunner til at Hull er et topplag så langt i sesongen.
Så enig, så enig;) Men føler at jeg, med hånden på hjertet, kan si at Hull og PB har handlet godt og mye i sommer. Og når disse kjøpene spiller såpass bra i hopes så hjelper det veldig Wink
Gleder meg til en morsom, og det som ser ut til å bli en suksessfull sesong på Hull City fronten Very Happy (Jeg bare smiler jeg Very Happy )
avatar
Åzzy

Antall Innlegg : 21
Join date : 17.06.2008
Age : 27
Bosted : Bærum

Vis Medlemmets Profil

Til Toppen Go down

Re: Hvorfor vinner Hull?

Poste  Sponsored content


Sponsored content


Til Toppen Go down

Til Toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke svare på temaer i dette forumet