VG GUIDE

Go down

VG GUIDE

Poste  pererik on Fre Sep 12, 2008 12:04 am

Hei. Er det noen som vil ta på seg denne jobben og skrive en guide om Hull i VG?
Legger ved mailen fra VG:

[i]Hei!

VG, VG Nett og VGTV planlegger å lage den ultimate guiden til britiske fotballturer – nemlig fansens egen guide til sine favorittlag og –byer.

Da trenger vi deres hjelp.


Det er dere som har vært der mange ganger og som elsker laget, stemningen og byen som vet hvilke puber som er bra, hvilke hoteller som er billigst og best, hvordan en enklest kommer seg til stadion, hvor en bør sitte, hvilke områder av byen en bør unngå, hva en bør gjøre i tillegg til å gå på kamp, hvor en får best fish'n'chips, hvilke restauranter som er best og billigst, nyttige nettsteder, osv, osv.

Planen er at den ultimate supporterguiden for hvert enkelt lag skal legges ut som artikler på VG Nett, og samles i en base. På den måten kan guidene brukes i alle mulige sammenhenger i lang tid fremover, og guide fans til den best mulige fotballopplevelsen for sitt favorittlag.

Utenom et par åpenbare "må-ha-med"-punkter som hoteller, restauranter, puber og stadion, er det fritt frem. Dere kan byene, dere vet hva som bør med. I tillegg må vi selvfølgelig ha med kontaktinformasjon til supporterklubben deres, link til nettsiden, osv slik at dere får profilert dere, og vi kan guide kommende medlemmer inn på sidene deres.

Jeg har snakket med Ray Tørnkvist i Supporterunionen, som virkelig tente på ideen.

Slik gjør dere:
**Skriv tipsene inn på et vanlig word-dokument eller rett i en mail, og send det til ege@vg.no
**Hvor langt dere skriver eller hva dere har med, er som sagt opp til dere. Husk at kort og poengtert ofte er bedre enn langt og malerisk i slike sammenhenger.
**Ta med flere alternativer i hver kategori, og skriv gjerne hva som er bra/dårlig med de stedene dere omtaler (hoteller, barer, bussruter, restauranter, osv)
**Vær gjerne lett og ledig i stilen, ta med det dere mener er bra, moro, annerledes, osv – ikke det dere tror andre vil like (eller begge deler)
**Send gjerne bilder (maks fem per lag). Prøv å ta med av stadion, beste bar, hotell, osv. Men bilder er ikke et must. Har dere ikke bilder, så har dere ikke bilder.
**Send gjerne linker til nyttige nettsider, de kan dere skrive nederst i dokumentet/mailen.

FRIST: Mandag 22. september.

Enten du holder med Dagenham & Redbridge eller Manchester United – en slik guide vil være et unikt hjelpemiddel når du drar på kamp, og kan være en bra måte for dere å hjelpe medsupportere og samtidig få profilert supporterklubben og aktivitetene deres.

Har dere spørsmål eller innspill, er det bare å ta kontakt. Dette skal være deres egen guide til deres eget lag, så jeg tar gjerne i mot tips til hvordan dette bør bli og hva som bør være med.

Tusen takk for hjelpen – jeg tror dette kan bli knallbra!

Med vennlig hilsen

Rune Thomas Ege
Journalist[/i]
avatar
pererik
Admin

Antall Innlegg : 48
Join date : 29.05.2008

Vis Medlemmets Profil http://hullcity.bigforumpro.com

Til Toppen Go down

Til Toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke svare på temaer i dette forumet